Konopná mast na neduhy past

16 Euro denně za čtení zpráv - virtuální eura se připisují na účet, zda je i zaplatí uvidíme) Zkuste, přijít o nic nemůžete..

20.12.2013 11:44

Za čtení  8 zpráv denně je vám připsáno 16 Euro denně. Jejich klienti jsou majitelé nově vznikajících zpravodajských agentur, kteří chtějí zvýšit počet svých zákazníků. Budete číst zprávy na jejich stránce a za každou přečtenou získáte 2 Eura. Mají i referal program, když umístníte odkaz na jejich stránky na svou  a dostanete 9 Euro + 10% příjmu se získaného klienta.

 

Zde se můžete zaregistrovat:

https://umfragenews.com/p111975   (odkaz je nutné ručně zkopírovat a vložit do lišty prohlížeče)

 

Po registraci se přihlašte a vpravo nahoře je záložka Nachrichten (zprávy). Na tu klikněte - objeví se vám seznam nejčastěji 8 zpráv s cenou za přečtení. Zprávu rozkliknete. Po 2 sekundách u  "Die Nachrichtquelle:" klikněte na modrý link. V novém okně se vám objeví zpráva. Tu si "přečtete". Vrátíte se na svou stránku a nad modrým linkem je modrý obdélníček s bílým nápisem Bestätigen (ověření), kde pro kontrolu sečtete dvě čísla např. 40+12, součet 52 vyplníte do obdélníku a potvrdíte o.k. Nahoře na vaší stránce pod odkazem "Ihre Finanzen" se vám přičtou většinou 2 Eura za přečtenou zprávu. Denně lze vydělat až 16 Euro. Po získání minimálně 350 Euro, vám převedou částku na váš účet na Paypalu nebo na další el. peněženku Payza. Nejříve však musíte svůj účet z Payza nebo Paypalu vložit  kliknutím na záložku "Ihr Konto".

 

Nevím, zda se dočkáme peněz, každopádně ztratit můžete jen pár chvil strávených u compu. A když zaplatí, jenom dobře)

 

lukhash

Vyhledávání

Kontakt

Konopí v léčitelství - historie

15.02.2011 14:31

Konopí v minulosti

LÉČEBNÉ ÚČINKY Je možné, že konopí, původem ze střední Asie, bylo pěstováno již před deseti tisíci lety. Určitě se pěstovalo v Číně kolem r. 4000 př. n. l. a v Turkestánu kolem r. 3000 př. n. l. Dlouho se používalo jako lék v Indii, Číně, na středním východě, v jihovýchodní Asii, Jižní Africe a...

 

     
  

Anketa

Jaké máte zkušenosti s konopnou mastí?

Pomohla mi nebo mým příbuzným a známým (1 888)
76%

Nepomáhá (233)
9%

Ještě jsem ji nezkoušel (99)
4%

Chystám se ji otestovat (171)
7%

Nezajímám se o výrobky z konopí (80)
3%

Celkový počet hlasů: 2471