Konopná mast na neduhy past

Benjamin Fulford, 25. 10.2011 Soukromé “obchodní platformy " zrušeny v rámci přípravy nového finančního systému (Pravda X dezinformace NWO?)

25.10.2011 17:23

Předkládáme vám Benjaminův popis událostí tohoto týdne „v mýdlové opeře 3D světa na povrchu i v podzemí“. 

 

„Jako obvykle doporučuji číst vše velmi obezřetně. Vím, že mnohé z předkládaných informací nelze ověřit přímo, ale celkové vyznění tohoto dílu opery je velmi pozitivní . Důvodem je fakt, že „Černý drak“ ( lze říci plaz?) umírá, což publikovaly před časem i jiné zdroje ( kauilapele.wordpress.com/2011/10/23/montague-keen-10-23-11-create-the-energy-of-love-and-hope-wherever-you-go/  kauilapele.wordpress.com/2011/10/23/salusa-23-october-2011/ )

 

Zemětřesení nedaleko San Antonia ( earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsus/Quakes/usb0006alu.php ) se zdá být podobné zemětřesením ve Virginii a Coloradu. Jeho síla je přibližně stejného rozsahu - 4,5 stupně Richterovy škály a hloubky 3 km. Jak jsem již se dříve uváděl, mnohá z těchto "zemětřesení" se dle mého pozorování vyznačují shodnými prvky (více viz David Wilcock  divinecosmos.com/ )

 

 

 - Přísně tajné "obchodní platformy", využívané samozvanými vládci světa, byly zrušeny v rámci přípravy na rekonstrukci globálního finančního systému ...

 - K tomuto zrušení došlo dříve než byl původně oznámený termín - 11. listopad 2011 (11.11.11). Důvodem čehož bylo zabránění případné sabotáže ze strany lidí profitujících ze starého systému.

 - Již více než 100 zemí se připojilo k novému systému. Hromadné zatýkání lidí spjatých se starým systémem má začít 15. listopadu.

- Objevila se některá nová jména klíčových hráčů starého systému - belgický princ Zvonko Berdik, vévoda z Kentu, Alan Barr...

 - Vysoce postavený člen královské „pokrevní rodiny“ tvrdí, že "Hitler byl Rockefellerův muž," ... že žil v Argentině až do roku 1967 ... ... Tvrdí, že Angela Merkelová je Hitlerova dcera. Hitler sám byl synem krále Jiřího V. ...

A.H., Král Wilhelm, Král Jiří V., A.M.

 

- Proces demontáže je hotov zhruba z 30% , podle dobře informovaného zdroje „Společnosti Bílého Draka“.

- Známky kolapsu starého systému jsou ještě viditelnější. Doposud nejlepším příkladem je problém s eurem.... Všechny země Eurozóny už začaly tisknout své vlastní národní měny v rámci příprav na pád eura.

- Ve Spojených státech ...máme viditelné znaky blízké změny režimu ... Hromadné legální akce proti fašistické korporátní vládě, se sídlem v městském státě Washington DC, jsou podporovány jak Pentagonem, tak i agenturami ...

- ... Byla zaznamenána snaha o přesun derivátův v hodnotě 81 biliónu USD z podvodného účetnicví Bank of America, Goldman Sachs a JP Morgan na americké daňové poplatníky.

- Kartel korporátních médií se také rozpadá ... TV Fox Ruperta Murdocha a jiná média začaly zveřejňovat pravdivé informace ...

 - Rovněž Pentagon pokračuje v procesu kontroly elit, tak aby nemohly utéct a schovat se v žádné ze svých podzemních základen ... dvě největší ve Virginii a v Coloradu ... byly zničeny ... Vyřešen byl i tucet dalších základen. Pentagon informoval, že se elity půjdou ukrýt pod zem pouze v případě, že takovou šanci budou mít i všichni ostatní. 

 - Fašisté ... stále ještě neplánují odejít v klidu ... Vražda Muammara Ghaddafího z minulého týdne byla součástí plánu na obnovu koloniální nadvlády nad Afrikou. 

- Nyní jsme svědky agónie nebezpečné bestie. Tak jako tak, lidstvo bude osvobozeno.“

(volně přeloženo z: 

worldintelligence.webnode.com.ar/news/nwo-finish-by-the-free-world-new-financial-system-creation-in-november-2011-/ )

 

Vyhledávání

Kontakt

Konopí v léčitelství - historie

15.02.2011 14:31

Konopí v minulosti

LÉČEBNÉ ÚČINKY Je možné, že konopí, původem ze střední Asie, bylo pěstováno již před deseti tisíci lety. Určitě se pěstovalo v Číně kolem r. 4000 př. n. l. a v Turkestánu kolem r. 3000 př. n. l. Dlouho se používalo jako lék v Indii, Číně, na středním východě, v jihovýchodní Asii, Jižní Africe a...

 

     
  

Anketa

Jaké máte zkušenosti s konopnou mastí?

Pomohla mi nebo mým příbuzným a známým (1 888)
76%

Nepomáhá (233)
9%

Ještě jsem ji nezkoušel (99)
4%

Chystám se ji otestovat (171)
7%

Nezajímám se o výrobky z konopí (80)
3%

Celkový počet hlasů: 2471