Konopná mast na neduhy past

Šokující pravda o vodě, P.C. Bragg, P.Braggová

09.03.2011 15:13

  

Největší tajemství zdraví na světě

 

„Tajemství zdraví" spočívá ve vnitřní čistotě!

 

Aby byl člověk stoprocentně zdravý, musí mít tělo naprosto čisté, bez usazenin anorganických látek, které jsou obsaženy v městské vodě z vodovodu a ve vodě z jezer, rek, studní a pramenů. Anorganické látky znečišťují lidské tělo, způsobují zvápenatění, zanášení a ucpávání cévního systému člověka a oslabují jeho důležité orgány.

 

Tělo potřebuje absolutně čistou vodu. Nejlepší vodu získáme přímo ze syrových, organicky vypěstovaných plodů ovoce a zeleniny. Je to voda, která nám daruje život - voda, nabitá sluneční energií a vitálními vitamíny, organicky vázanými mineráliemi a zázračnými enzymy.

Enzymy pomáhají při vybudování obrany proti nemocem. Dále pomáhají vyplavit nashromážděné anorganické, mrtvé látky a rozpouštět jedy, které se usadily hluboko v tkáních a orgánech těla.

 

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy čistí tělo

Syrové ovocné a zeleninové šťávy jsou čisticím prostředkem pro vnitřní tělesné orgány a krev. Proto je nazýváme „vodou zdraví a mládí". Sluneční paprsky vysílají miliardy fotonů do celé rostlinné říše. Tuto sluneční energii můžeme využít a dosáhnout tak kypícího zdraví, neohraničené vitality a tělesné zdatnosti. Sluneční energie z ovoce a zeleniny může bojovat proti hromadění anorganických, mrtvých látek a jedů, které se shromažďují v těle. Ovocné a zeleninové šťávy jsou přirozeným čisticím prostředkem lidského těla. Působí jako „metla" a vymetají odpadové a jedovaté látky z těla. Pijte denně jeden nebo více litrů ovocné a zeleninové šťávy (čerstvě vylisované), obohacené o sluneční energii.

 

Ještě lépe: jezte syrové ovoce, saláty a zeleninu

Zajděte do obchodu s biologickými potravinami nebo specializovaného obchodu s elektrickými spotřebiči a kupte si odšťavovač a mixér. Oba přístroje jsou důležité pro váš program očisty těla od anorganických látek a jedovatých odpadů. Bude to pravděpodobně nejlepší investice, jakou kdy ve svém životě uskutečníte. Pomocí odšťavovače můžete získat mnoho druhů ovocných a zeleninových šťáv.

 

Ovocné šťávy hrají důležitou úlohu při výstavbě čistého těla a tvorbě čisté krve. Jablečná, ananasová, třešňová, ostružinová, pomerančová, grapefruitová, švestková, mandarínkova a jahodová šťáva - všechny jsou opravdovým nektarem bohů.

Mrkev, celer a syrový špenát tvoří zázračnou kombinaci.

• Ze šťávy mrkve, červené řepy a celeru získáte koktejl,

bohatý na organický sodík.

Míchaná jablečná a rebarborová šťáva je vysoce kvalitním

a zdravým nápojem.

• Zelené feferonky a šťáva z rajčat jsou vnitřním čisticím prostředkem.

• Syrový špenát s řeřichou potoční poskytne vaší krvi hojnost

organického železa.

• Petrželová a mrkvová šťáva jsou chutnou zdravou kombinací!

 

Šťáva ze zelí (Stanford University Medical School objevila, že šťáva pomáhá léčit vředy), dále cibulová, česneková šťáva, šťáva z čerstvého hrášku včetně lusku, z bílé řepy, z hlávkového salátu, kapusty a endivie - všechny tyto šťávy jsou naplněny sluneční energií, vitamíny,

vitálními látkami a enzymy.

 

Pijte šťávu pomalu - v malých doušcích! Šťávy se nemají nikdy rychle vypít!

Vyhledávání

Kontakt

Konopí v léčitelství - historie

15.02.2011 14:31

Konopí v minulosti

LÉČEBNÉ ÚČINKY Je možné, že konopí, původem ze střední Asie, bylo pěstováno již před deseti tisíci lety. Určitě se pěstovalo v Číně kolem r. 4000 př. n. l. a v Turkestánu kolem r. 3000 př. n. l. Dlouho se používalo jako lék v Indii, Číně, na středním východě, v jihovýchodní Asii, Jižní Africe a...

 

     
  

Anketa

Jaké máte zkušenosti s konopnou mastí?

Pomohla mi nebo mým příbuzným a známým (1 888)
76%

Nepomáhá (233)
9%

Ještě jsem ji nezkoušel (99)
4%

Chystám se ji otestovat (171)
7%

Nezajímám se o výrobky z konopí (80)
3%

Celkový počet hlasů: 2471