Konopná mast na neduhy past

TEXE MARRS - PROJEKT L.U.C.I.D.

21.04.2011 15:44

 

Věděli jsme, že to přijde

 

Šelma 666, Univerzální systém kontroly lidí, byl vytvořen a je uskutečňován v Americe a po celém světě. Věděli jsme, že to přijde. Nyní je to zde a brzy nebude místo, kde by bylo možné se ukrýt. Do roku 2000 chapadla zlé chobotnice vymačkají každou unci životodárné krve ze všech lidí. Hrůzný totalitní policejní stát je za dveřmi.

 

V této knize je o tom podána důkladně zdokumentovaná zpráva a vážné varování. Nemysli si, že ty a tví blízcí mohou uniknout tomuto nestvůrnému behemotovi, který nám leží v cestě. Jakmile bude Projekt L.U.C.I.D. plně funkční, každý muž, žena a dítě upadnou pod vládu tohoto ohavného kyber - elektronického jha.

 

Velikost a rozměry Projektu L.U.C.I.D.

 

Vezmi v úvahu neuvěřitelnou velikost a rozměry Projektu L.U.C.I.D. Za prvé, je nařízeno, aby všichni dospělí a děti - dokonce i novorozená nemluvňata - dostali univerzální biometrickou identifikační kartu. „Smart karta“ (slovo smart je výraz pro: chytrý, inteligentní, čilý nebo čiperný - pozn. překl.) s vyspělým počítačovým mikročipem, tato výkonná programovatelná ID - karta bude uchovávat miliony bytů informace o svém nositeli - jeho fotografii, otisky prstů, otisky chodidel, snímek oka, genotyp DNA, lidská leukocytová antigenová data, finanční poměry a osobní minulost.

 

Ó ano, ID - karta bude také obsahovat kódová čísla. První bude identifikovat držitele karty. Další, jak věřím, budou nakonec tvořit číslo 666. Číslo 666 bude označovat pekelného mistra zodpovědného za ďábelský vynález této univerzální biometrické karty a počítačové sítě, která vše propojuje.

 

L.U.C.I.D. zřizuje Velkého Bratra, masivní počítačovou databázi bezpříkladné útočné síly. Miliony byrokratů, zaměstnaných skrytým Gestapem establišmentu, budou bez přestání krmit tuto elektronickou bestii dalšími a dalšími daty. Budou hladově a chtivě sbírat informace a cpát je do té bestie, aby mohli neustále rozšiřovat její panství do každého koutu a skuliny našich životů.

 

Sbírka dokumentů L.U.C.I.D. v kyberprostoru bude okamžitě přístupná tisícům slídících, beztvářných agentů a byrokratů celosvětového policejního státu. Americká CIA, IRS a FBI, ruská KGB, evropský Interpol a Europol, Izraelský Mossad, zpravodajská služba britské armády - tyto všechny jsou jen částí celoplanetárního mocenského aparátu, armády a zpravodajských služeb, které budou mít přístup k vašim a mým spisům.

 

Skladiště Ústředního Gestapa

 

Kromě toho, všechny životopisné údaje a osobní údaje o vás budou propojeny a zpracovány skladištěm Ústředního Gestapa. Do propasti jeho databank budou plynout nekonečné proudy informací - bezpočetné triliony bitů dat - okamžitě, neustále a tiše se budou hromadit a hromadit.

 

Informace budou přicházet z laserových snímačů v supermarketech, obchodních domech a z obchodů se zásilkovou službou. Bude zaznamenána každá jednotlivá položka vašeho nákupu. Data o vašich denních zvycích a pohybech budou plynout do systému Šelmy ze špionážních družic, neustále kroužících nad našimi hlavami, které nás všechny sledují jako oči obřího vznášejícího se orla, připraveného uchvátit a pozřít své bezbranné oběti.

 

Skryté miniaturní videokamery budou zaznamenávat naše aktivity, doma i venku, ve dne i v noci, nemravně porušujíc naše soukromí, budou okamžitě přenášet své obrovské soubory záznamů, vizuální data do Ústředního Gestapa, použitím optických kanálů.

 

Interaktivní televizní přístroje nás budou sledovat stejně, jako my sledujeme je - a budou o tom podávat zprávu do počítače Šelmy v Ústředí.

 

Naše telefonní hovory budou automaticky odposlouchávány a zaznamenávány Národní bezpečnostní agenturou (NSA), potom budou v digitální formě posílány do Ústředí po informační superdálnici. Každý bude sekvenčně uložen a bude dostupný na síti L.U.C.I.D.. Všechno bude řádně zaznamenáno, uloženo a přístupné technokratickým agentům, kteří spravují tento obludný systém L.U.C.I.D..

 

Zatímco hi-tech policajti a jejich vzdálené senzory, pracující pod L.U.C.I.D., sledují a monitorují naše osobní životy, naše materiální zboží bude rovněž pod pečlivým dohledem agentů Gestapa, kteří ovládají magické nástroje kyber-prostoru. Značka nebo osvědčení o kvalitě bude dána každé továrně, kde výrobky odcházelí z montážní linky. Každá součástka, každý díl, každý přístroj, každý stroj, každá součást oděvu, každý kousek šperku, každý nástroj, všechno zboží - bude spadat pod pravomoc programu ISO 9000. Vládní inspektor musí udělit certifikační značku továrně vyrábějící daný produkt, jinak nebude moci nakupovat a prodávat.

"Ale systém zde popsaný", může říci skeptik, "kódově pojmenovaný Projekt L.U.C.I.D., je tak obludný, tak strašlivě protiústavní, že lidé v Americe pro něj nikdy nebudou. Ti nikdy nedovolí, aby takový bestiální počítačový systém byl vybudován a používán."

 

Jak naivní! Jak ukážu v této knize, není pouze vybudován, jeho použití proti Američanům a proti všem občanům každého národa na Zemi je nevyhnutelný. Projekt L.U.C.I.D. se ukáže jako Luciferův systém identifikace, dozoru a kontroly z konce časů.

 

Vyhledávání

Kontakt

Konopí v léčitelství - historie

15.02.2011 14:31

Konopí v minulosti

LÉČEBNÉ ÚČINKY Je možné, že konopí, původem ze střední Asie, bylo pěstováno již před deseti tisíci lety. Určitě se pěstovalo v Číně kolem r. 4000 př. n. l. a v Turkestánu kolem r. 3000 př. n. l. Dlouho se používalo jako lék v Indii, Číně, na středním východě, v jihovýchodní Asii, Jižní Africe a...

 

     
  

Anketa

Jaké máte zkušenosti s konopnou mastí?

Pomohla mi nebo mým příbuzným a známým (1 888)
76%

Nepomáhá (233)
9%

Ještě jsem ji nezkoušel (99)
4%

Chystám se ji otestovat (171)
7%

Nezajímám se o výrobky z konopí (80)
3%

Celkový počet hlasů: 2471